Valokuvablogi

Valokuvablogi, valokuvista ja niistä aivopieruiksi kutsutuista tekstinpätkistä. Ei vain Sinulle vaan lähinnä minulle.

Kerään tähän blogiin valokuvia sekä tyhjennän välillä päätäni...

perjantai 3. helmikuuta 2012

Uusmedia vs. vanha jäärä 1 - 0

ei nyt kahvia, mut kunhan jotain lämmintä...


Ai säki oot täällä...

Nyt saan sitten tuntea sen pikku piston, kun ei ole aikoihin ollut muka aikaa kirjoitella tai edes laitella päivän räpsyjä.
  Mutta parempi kai myöhään kun ei laisin.

Sen lisäksi, että on kai pakko yrittää tätä blogia edes joskus päivitellä, syy kirjoituksiini on aivopieru liittyä naamakirjaan...

Vanha (7kk) puhelimeni tilttasi ja Elisashopitin yrityspuolen torimyyjän ratkaisu puhelimettömyyteen oli tietysti uusi kapula! Eli vanha puhelin huoltoon ja kun se tule sieltä niin sitten korjattu puhelin myyntiin... No, tuo myyntiguru sai sitten myytyä minulle Nokian Lumian. Ja mielenkiintoinen pikku lisä oli, että jotta luurin saisi kunnolla pyörimään, piti olla joku win-live ID (?) -> joten askartelemaan hotmail osoitetta! Yksi asia johti toiseen ja nyt mulla on sitten paljon haukkumani faceb-profiili!!!

Katsellaan, opiskellaan ja painetaan uusmediavaltavirtaan rähinällä sekaan. Ja jos mua ei muualta netistä löydy niin feissarimokista kai sitten aika pian :)

Nopeaa kuvien jakamista, ja kuvatkin näyttäis olevan ihan kelvollisia. Saapa nähdä päivittyykö aivopierublogi jatkossa tienpäältä :)

Uusmediakuva!

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavia kuvia, todellista ammattilaisuutta osoitat. Hienoa ja onnittelut!

    VastaaPoista